alert fuivenUPDATING SITE TO NEW CODE VERSION ERRORS AND WARRINGS DURING THIS PROCESS ARE POSSIBLE .
Fuifkalender van Vlaanderen plaats uw evenementen GRATIS in onze fuivenkalender. Bij partyspotter vindt u niet alleen fuiven ook clubs en festivals vinden hun weg naar deze site. Partyspotter geeft aandacht voor professionals uit de evenementensector plaats uw event of feestzaal extra in de kijker. Google+

Voorwaarden van partyspotter.be


Het onderstaande is van toepassing op de website van Partyspotter. Door de website te gebruiken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. De voorwaarden opgenomen in deze disclaimer kunnen op het even welk ogenblik door ons aangepast worden zonder voorafgaande verwittiging.

 1. Verantwoordelijkheid informatie
 2. Partyspotter is een website met informatie over fuiven, party's of andere feestjes, jeugdhuizen en clubs. De evenementen op onze site worden ons aangeleverd door onze gebruikers. Wij proberen die gegevens zoveel mogelijk op hun correctheid te controleren. Toch zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie op onze site.
  Partyspotter behoudt het recht om evenementen of foto's te weigeren, aan te passen of te verwijderen zonder de gebruiker hiervan op de hoogte te brengen

 3. Foto’s
 4. De foto's op onze site worden ons aangeleverd door onze gebruikers of fotografen.
  Ben je niet akkoord met het publiceren van een foto op onze website, stuur dan een e-mail naar info@partyspotter.be en wij zorgen er voor dat deze foto binnen de 24uur van onze website is gehaald.

 5. Links van derden
 6. Partyspotter is niet verantwoordelijk voor externe links en de inhoud van de pagina's waar naartoe gelinkt wordt.

 7. Wedstrijden
 8. Partyspotter en organisatoren van verschillende evenementen kunnen via onze website verschillende wedstrijden organiseren. Onze bezoekers kunnen dan prijzen winnen bepaald volgens het prijzen regelement.
  Deelnemers gaan er mee akkoord dat hun naam als winnaar kan vermeld worden op Partyspotter. Ze gaan er ook mee akkoord dat het aan de organisator is om de winnaars te kiezen en dat Partyspotter in deze enkel het medium is en geen enkele inzage heeft in het correct verloop van de aangebrachte wedstrijden

 9. Persoonlijke gegevens
 10. MD-design verbindt er zich toe om alle gegevens die ze verzameld via Partyspotter op de juist manier te beheren volgens de huidige wetgeving. Deze gegevens worden bij ons op een veilige manier bewaard en u heeft als persoon steeds het recht om deze op te vragen, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Belgische wetgeving over de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (KB van 8 december 1992).
  Verzamelde e-mailadressen worden enkel gebruikt voor eigen doeleinden en worden niet doorgegeven aan derden. Elke geregistreerde heeft op iedere moment de mogelijkheid zijn lidmaatschap te wijzigen, of te verwijderen.

 11. Partyspotter nieuwsbrief

 12. Om u op de hoogte tehouden van alle evenementen, party’s en feestjes in uw regio, zend partyspotter op regelmatige basis een nieuwsbrief met een overzicht van de verschillende evenementen in uw regio. U ontvangt deze nieuwsbrief nadat u een account hebt aangemaakt op Partyspotter. Het is steeds mogelijk om u uit te schrijven voor onze nieuwsbriefs zelfs als u uw account op partyspotter wil behouden.

 13. Copyright

 14. Niets van deze website: informatie, logo's, foto’s, .... mag zonder uitdrukkelijke toestemming van Partyspotter gebruikt worden.

Komende eventspartysponsors
mddesign
© 2010 - 2020 partyspotter.be - Adverteren - Voorwaarden - links