Fuifkalender van Vlaanderen plaats uw evenementen GRATIS in onze fuivenkalender. Bij partyspotter vindt u niet alleen fuiven ook clubs en festivals vinden hun weg naar deze site. Partyspotter geeft aandacht voor professionals uit de evenementensector plaats uw event of feestzaal extra in de kijker. Google+

Black Night All White op 12/11/2021


Black Night All White affiche op 12/11/2021
Regio event: Beveren
Naam event: Black Night All White
Datum event: 12/11/2021
Fuifzaal: Jeugdhuis Djem
Adres:
Dambrugstraat 5
9120 Beveren
Prijs voorverkoop: 4 leden / 5 niet led
Prijs kassa:
Startuur: 21:000
Lineup / Info: Klaar voor een feestje? Wij wel! Het mag weer! Lekker zwetend tegen elkaar dansen, stinken naar bier en een glaasje water aan den toog komen vragen als dat laatste pintje net eentje te veel was. JH Djem herleeft! Joehoe! En dat doen we op een kei grave manier!


Met niets minder dan ‘Black Night’, verrassend: de DRESSCODE is all white!-> op vertoon van Covid-save ticket


LINE-UP

21u-23u: DJ QUEEF

Uiteraard kunnen we bij ons eerste officiële Djem-feestje onze enige echte DJ Queef niet missen! Hij zal ons voorzien van goeie schijfkes en ons opwarmen voor de volgende toppers!

23u-01u: DB KAASPLANK

Speciaal van de Rock Werchter terreinen naar Melsele. Discobaar Kaasplank! Zij voorzien ons van grave songs met de nodige sfeeranimatie. Maken ze er een even graaf feestje van als hun jaarlijkse festival?

01u-03u: ANTARES

Van Werchter naar Kalmthout, Josse voorziet ons van coole Drum & Bass nummers met de nodige afwisseling met hedendaagse pop. Wij zijn alvast klaar om volledig los te gaan op zijn beats!

03u-05u: DJ AKWARD

Deze DJ zou ons feestje wel eens behoorlijk goed kunnen afsluiten. Hij is een topper uit Zoersele en komt 12 november ons mooie Melsele op zijn kop zetten.


/TICKETS AAN DE KASSA/

Leden: 4 euro

Niet-leden: 5 euro

Website: http://
Ticket link: http://
partysponsors
mddesign
© 2010 - 2022 partyspotter.be - Adverteren - Voorwaarden - links