Fuifkalender van Vlaanderen plaats uw evenementen GRATIS in onze fuivenkalender. Bij partyspotter vindt u niet alleen fuiven ook clubs en festivals vinden hun weg naar deze site. Partyspotter geeft aandacht voor professionals uit de evenementensector plaats uw event of feestzaal extra in de kijker. Google+

Les Truttes & Afterparty met Dj Deniero op 11/04/2020


Les Truttes & Afterparty met Dj Deniero affiche op 11/04/2020
Regio event: Moorslede
Naam event: Les Truttes & Afterparty met Dj Deniero
Datum event: 11/04/2020
Fuifzaal: Loods Decneut
Adres:
Lolliestraat 8
8890 Moorslede
Prijs voorverkoop: 20
Prijs kassa: 25
Startuur: 20.00
Muziekgenre:
Lineup / Info: LES TRUTTES THE PEOPLE’S PARTY PART 2 TOUR 2020
Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en ruim 20 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- en festivalcircuit.
Maar Les Truttes zijn doorheen de jaren veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging, ... De volgende stap was logisch: een politieke partij oprichten!
In 2018 heeft het publiek zijn hart laten spreken. In een overweldigend gevoel van samenhorigheid stemden zij unaniem voor 'The People’s Party’! Een verpletterende verkiezingsoverwinning was het gevolg!
Met Les Truttes aan de macht komt ‘The People’s Party’ in Power. In 2019 zal 'Het Feest' zelf regeren en wordt geen oppositie geduld. Als de ware partij van het volk brengen ze letterlijk ‘The Party’ to ‘The People’!
Met een ongeziene energie en overgave zullen zij u onderwerpen aan hun beleid: een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering! Een waar machtsvertoon overgoten met een stevige portie rock ’n’ roll! Kortom, PARTY!
Do you too party to The People's Party Part 2? YES you can!

Website: http://https://www.facebook.com/4Kaven/

Komende events


partysponsors
mddesign
© 2010 - 2020 partyspotter.be - Adverteren - Voorwaarden - links