Fuifkalender van Vlaanderen plaats uw evenementen GRATIS in onze fuivenkalender. Bij partyspotter vindt u niet alleen fuiven ook clubs en festivals vinden hun weg naar deze site. Partyspotter geeft aandacht voor professionals uit de evenementensector plaats uw event of feestzaal extra in de kijker. Google+

Nachtruis: 3YRS House & Techno op 02/11/2019


Nachtruis: 3YRS House & Techno affiche op 02/11/2019
Regio event: AALTER
Naam event: Nachtruis: 3YRS House & Techno
Datum event: 02/11/2019
Fuifzaal: Katerhoek Ursel
Adres:
IJzeren Hand 16
9880 AALTER
Prijs voorverkoop: GRATIS
Prijs kassa: GRATIS
Startuur: 20u30
Muziekgenre:
Lineup / Info: Voor de derde verjaardag van NACHTRUIS verbouwen we de grote zaal beneden tot een ware undergroundclub en schakelen we muzikaal een tandje hoger. Verwacht u aan een trip die begint met house & minimal, om later op de avond allesverschroeiende techno, acid, industrial en new beat door uw lijf te jagen.

✘✘ TICKETS ✘✘

Niet nodig. Gratis inkom!

✘✘ LINE UP ✘✘

▲ T99 | Olivier Abbeloos ▲

T99 is natuurlijk bekend van de early 90's wereldhits 'Anasthasia' en 'Quadrophonia', maar is ook meer dan dat: het is new beat op steroïden; retro in een donker steegje; techno zonder scrupules en gelaagde rave waarmee hij ook vandaag uitverkochte Kompass-clubs weet te overtuigen. Smeert u alvast uw kuiten in, want iedere generatie gaat eraan bij een dj-set van deze man.

▲ Tony Hoffman ▲

Tony Hoffman startte zijn avontuur in Warmwaterketel Zes en Decadance en klom de afgelopen maanden en jaren snel op in de technoscene. Hij bereikte hoogtepunten met de productie van een eigen EP op Detroit-Berlin en een gig in de Kabelbaan van de Kompass Klub. Neem het van ons aan dat het daar niet bij zal blijven!

▲ TrasherKru ▲

Peetvader van de Meetjeslandse rave (Den Atelier, Jackhammer Festival) en Spartaanse spring-in-'t-veld die met zijn ‘true to the roots’ vinylsets steeds koortsachtige temperaturen bereikt. Op NACHTRUIS komt hij terug naar zijn favoriete speeltuin om de laatste calorieën in uw lijf te verbranden.

▲ Wesz ▲

Wesz mag zich resident noemen van het Maldegemse Honey Honey, maar heeft met 'Arter!' ook een eigen technoconcept in Patjelli. Met onbevangen enthousiasme wandelt hij van tech-house, over melodieuze tunes, naar beukende techno. Hij bekoort daarmee elke danstempel: van La Rocca tot Deca tot De Voute. Tot binnenkort!

▲ Digger b2b Salem▲

Onder acid-alias Mr. Shtanktank speelde DIGGER 'Dékadans' eerder deze maand nog aan diggelen. Om er zeker van te zijn dat hij dat trucje op NACHTRUIS overdoet, wordt hij versterkt door een ander jong talent: SALEM. Dat belooft een stevige start van de avond te worden!
Website: https://www.facebook.com/events/2441625619412130/

Komende events


partysponsors
mddesign
© 2010 - 2019 partyspotter.be - Adverteren - Voorwaarden - links