Fuifkalender van Vlaanderen plaats uw evenementen GRATIS in onze fuivenkalender. Bij partyspotter vindt u niet alleen fuiven ook clubs en festivals vinden hun weg naar deze site. Partyspotter geeft aandacht voor professionals uit de evenementensector plaats uw event of feestzaal extra in de kijker. Google+

Dendert op 20/04/2019


Dendert affiche op 20/04/2019
Regio event: sint gillis dendermonde
Naam event: Dendert
Datum event: 20/04/2019
Fuifzaal: JH zenith
Adres:
Otterstraat 58, 9200 Dendermonde
sint gillis dendermonde
Prijs voorverkoop: €3
Prijs kassa: €5
Startuur:
Muziekgenre:
Lineup / Info: TIMETABLE

22:00 >> 23:30 Dj BWK
23:30 >> 01:00 The Musicmen
01:00 >> 02:30 Radiolevel
02:30 >> 03:30 Tiekez

LINE-UP

Dj BWK
We gaan van start met talent van eigen bodem. Dj BWK trok al menig feestjes op gang, en krijgt een breed publiek aan het stampen. Als vaste waarde in het vroegere ABO en Boonwijkkermis, weet hij als geen ander hoe hij het Dendermondse publiek warm krijgt. Binnenkort speelt hij op de tweede editie van Humble #2 en krijgt hij ook bij ons de kans om zijn talent te tonen.

https://www.facebook.com/Dj-BWK-584343421915160/
https://soundcloud.com/djbwk-bookings


The Musicmen
Ook The Musicmen bezorgde ons legendarische avonden in ABO. Verder draaiden Jim en Pim reeds heerlijke house- en technosets in JH BOBO, JH Zenith en Los Der Over, en lokten ze veel publiek naar de Red Bullstage op FLANDERS OPEN RUGBY. The musicmen leest zijn publiek als geen ander, en brengt een gevarieerde set gaande van deep house tot minimal en pure, underground techno.

https://www.facebook.com/TheMusicmenBelgie/
https://soundcloud.com/musicmenabo


Radiolevel
Radiolevel is geen onbekende in de Belgische Techno-scene. Als host en resident @ Soulflex, Resident @ Feldheim festival, Corner Events en Kafé, weet hij als geen ander hoe de beste technofeestjes tot stand komen. Radiolevel houdt het graag simpel. Pure, stevige techno stelt nooit teleur. Dit afgewisseld met eigen nummers van zijn persoonlijke label Soulflex Records, maakt dat hij unieke sets deelt met zijn publiek.

https://www.facebook.com/mrradiolevel/
https://soundcloud.com/radio-level
https://www.instagram.com/radiolevel/?hl=nl


Tiekez
Tiekez startte zijn carrière als DJ en producer bij "Wings of Helios", waar hij sinds 1992 in grote clubs draaide als Bonzai en Cherrymoon. Na de gouden raversjaren bleef hij actief als DJ en in 2018 startte hij enkele nieuwe projecten op. Momenteel is hij actief als resident @ Nobody Listens To Techno? en @ Remspoor (Social Club Leuven). Als artist @ Underground Records (Media Records, Italy Brescia) brengt hij de energetische vibe uit de jaren `90 in een nieuw jasje. En ook op Dendert mogen we kennis maken met zijn vernieuwde stijl.

https://www.facebook.com/tiekez/
https://www.instagram.com/tiekez_official/?hl=nl
Website: https://www.facebook.com/events/387107908781507/

Komende events


partysponsors
mddesign
© 2010 - 2020 partyspotter.be - Adverteren - Voorwaarden - links