Openluchtfuif Lebbeke 2018
Zomer fuif 2018
Hooi en strooi party 2018
Fuifkalender van Vlaanderen plaats uw evenementen GRATIS in onze fuivenkalender. Bij partyspotter vindt u niet alleen fuiven ook clubs en festivals vinden hun weg naar deze site. Partyspotter geeft aandacht voor professionals uit de evenementensector plaats uw event of feestzaal extra in de kijker. Google+

Parsival Knalt - 2017 op 13/10/2017


Parsival Knalt - 2017 affiche op 13/10/2017
Regio event: Sint-Katelijne-Waver
Naam event: Parsival Knalt - 2017
Datum event: 13/10/2017
Fuifzaal: Valkstraat
Adres:

2860 Sint-Katelijne-Waver
Prijs voorverkoop:
Prijs kassa:
Startuur: 19:00
Muziekgenre:
Lineup / Info: Parsival Knalt
13-14-15 oktober
http://www.parsival.be/knalt

Scouts en gidsen Parsival knalt er weer een heel weekend lustig op los.

Vrijdagavond steken alle bollebozen de koppen bij elkaar en slepen ze de mooiste prijzen in de wacht tijdens onze Quiz. Er worden de nodige versnaperingen en dorstlessers voorzien om uitdroging of verhongering van de hersenen te voorkomen!

Na een avondje ons hoofd te laten werken, laten we de volgende dag onze benen een losgaan. Zaterdag kom je aan met je go-cart en keer je naar huis met je dansschoenen! Hang de waaghals uit met je go-cart en doe mee aan onze derby. Race in 1 rechte lijn door naar de feesttent waar in de avond verschillende live optredens de beste moves in jullie bovenhalen.

Ochtendstond heeft goud in de mond en voor dat goud zorgen wij op zondagochtend. Kom genieten van een heerlijk ontbijt (of eet je kater weg) en doe krachten op voor onze spiksplinternieuwe Parsival Challenge! Doe samen met een team mee aan verschillende uitdagingen en haal de krachtpatsers in jullie boven. Ben je de enige Popeye uit jouw groep? Niet gevreesd, je kan ook individueel deelnemen aan de Parsival Challenge. Als jouw kracht meer in je benen zit, wij voorzien sportieve uitdagingen voor iedereen dus spring op je mountainbike en doe mee aan de mountainbiketocht!

Tijdens deze 3 dagen zal je nooit omkomen van de honger of uitdrogingsverschijnselen vertonen want je kan steeds terecht aan de eetkraampjes of de bar voor een hapje of een drankje. Neem je kinderen gerust mee want er is een heleboel kinderanimatie voorzien, dat bespaart je alweer een babysit!

Wij hopen je dan graag te zien!
Website: https://www.facebook.com/events/304738629940161/
partysponsors
mddesign
© 2010 - 2018 partyspotter.be - Adverteren - Voorwaarden - links