Fuifkalender van Vlaanderen plaats uw evenementen GRATIS in onze fuivenkalender. Bij partyspotter vindt u niet alleen fuiven ook clubs en festivals vinden hun weg naar deze site. Partyspotter geeft aandacht voor professionals uit de evenementensector plaats uw event of feestzaal extra in de kijker. Google+

Galafuif 2016 op 01/01/2016


Galafuif 2016 affiche op 01/01/2016
Regio event: Gent - Aalst - Dendermonde
Naam event: Galafuif 2016
Datum event: 01/01/2016
Fuifzaal: Gildenhuis Wichelen (naast de kerk)
Adres:
Margote 1
Gent - Aalst - Dendermonde
Prijs voorverkoop: 5
Prijs kassa: 7
Startuur: 0:00
Muziekgenre:
Lineup / Info: Momenteel al de 20 editie en nog steeds een niet te missen evenement op nieuwjaar met vorig jaar 500+ toeschouwers.
Dit jaar gaan we terug in de tijd, naar de retrojaren 20'-80'.
Voor de hevige dansers onder ons is er natuurlijk de grote dansvloer. Hier maak je ieder uur kans op een fles champagne!

Voor wie daarentegen wil ontsnappen aan de drukte is er de Champagnebar, een vaste waarde. Het is een kleiner zaaltje waar je kan verpozen met een lekker glaasje bubbels of een lekkere cocktail. In de champagnebar kan je erop los swingen op muziek van DJ Skitch.

De ticketverkoop start in november, verkooppunten volgen.
VVK: €5,00
ADK: €7,00

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muziek Grote Dansvloer
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DJ SMOKE
Een jongeman die ons met zijn mix van vergeten jaren ’90-platen compleet verraste tijdens INTO THE 90’s. Hij is al jaren een vaste waarde op onze Galafuif.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MASAI
https://goo.gl/aa24J6
Hij speelde al op diverse plaatsen zoals: Ritz, Reflex, Antwerps sportpaleis ( Hospitality center) ,MNM, Versuz and Noxx followed.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DOSSCHY
https://goo.gl/aoviTU
Ook hij is al lang geen onbekende meer in de DJ wereld. Hij gaf onder meer het beste van zichzelf op: Dour Festival, Dance D-Vision, Elements Festival, Marktrock, Fonnefeesten, JIM TV - Studio Brussel, Q-music, MNM, Noxx, Culture Club, Kokorico, Vooruit Gent
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

STEFFEN EN WILLEM
https://goo.gl/hGlonU
Voor alle overlevers die er niet genoeg van kregen, zullen Steffen en Willem nog eens het beste van zichzelf geven. Ambiance verzekerd!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Website: https://www.facebook.com/events/833833650065425/
partysponsors
mddesign
© 2010 - 2020 partyspotter.be - Adverteren - Voorwaarden - links